Dünya Kültürel Miras Kaşifleri-World Cultural Heritage Explorers eTwinning Projesinde Biz de Varız!

14.04.2022 690

Okulumuzda yürütülmekte olan Dünya Kültürel Miras Kaşifleri-World Cultural Heritage Explorers eTwinning projesinde 4-A sınıfı öğrencileri yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Hem eğlenip hem öğrenen öğrencileriz Kültürel Miras' keşfediyor.

Proje yürütücüsü Özgür ERCEK;

"Kültürel miras, geçmiş kuşaklardan kalan ve korunarak gelecek nesillere aktarılan, evrensel değerlere sahip, insanlık tarihinin bir dönemini temsil eden tarihi değerlerdir. Avrupa Komisyonunun da belirttiği üzere; kültürel mirasımızı yaşatarak, farklılıklarımızı keşfedebilir ve ortak noktalarımız hakkında kültürlerarası bir etkileşime başlayabiliriz. Bu proje; 4-11 yaş arası öğrencilerimizin evrensel Kültürel Miraslarımıza olan farkındalığını arttırmak için, teknoloji desteğiyle oyunlaştırma ve akranlarıyla beraber yaparak yaşayarak öğrenme yöntemlerinin uygulandığı bir Kültürel Miras farkındalığı projesidir. Kökez İlkokulu olarak bu projede yer aldığımız için çok mutluyuz." dedi.

Projede yer alan Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

14-04-202214-04-202214-04-202214-04-202214-04-202214-04-2022